Ringön unz unz!

Sveriges tredje största ö. Det tar bara ett par minuter att köra över bron men för många människor på båda sidor kunde ön och fastlandet lika gärna ligga timmar bort. Hisingen har blivit känt för gängkriminalitet och upprepade dödsskjutningar. De många små gäng som på senare tiden har dykt upp har tryckt undan flera etablerade grupperingar. Med låg socioekonoisk standard och hög arbetslöshet är delar av Hisingen som en sandlåda för hungriga ungdjur.
Bild
Användarvisningsbild
Elin Cronstrand
Inlägg: 14
Blev medlem: ons 25 sep 2019, 08:16

Re: Ringön unz unz!

Inlägg av Elin Cronstrand » tor 03 okt 2019, 09:19

Elin skakade hand, mest för att den äldre mannen hållit fram sin egna. Hon gav Elias en road blick, vem fan skakar hand en utekväll? Elin såg förbryllad ut när Conny frågar vem som de var här med, hon la märke till hans sökande blick och hon log fånigt. "Eh...Varandra? Eller vad menar du?" Svartklubbar var inte som de en gång i tiden varit, när de var nästan helt och hållet reserverade för stadens mindre laglydiga klientel. Det här hade såklart ändrats med åren. Både GP eller djungeltrumman för jämnan recenserade svartklubbarna i stan. Det kryllade av Facebook event och många av arrangörerna hade egna sidor. I Göteborg var svartklubbarna en nära tradition för många. Visst, på vissa ställen behövde man få en inbjudan. Men Ringön var inte ett sånt ställe. Elin ryckte nonchalant på axlarna. "Nähä? Och? Jag har inte sett dig heller, varken här eller vid Sockerbruket!" Hon tog en klunk och synade Conny. "Är du inte lite för gammal för sånt här?" Hon tog en klunk från flaskan och gjorde en nick mot festen. Majoriteten härinne tillhörde en yngre åldersgrupp.

Hon lyssnar på Elias som presenterade dem. Jaså? Var hon hans tjej? Elin skakar på huvudet och skrattar högt. "Bara han som tror det! Vi har bara dejtat några gånger!" ropar hon över musiken, blinkar retsamt mot Roger och sedan flinar retsamt hon mot Elias. Som man skulle tänkas göra mot en partner man ville reta. Gudarna visste hur mycket energi det här tog av henne, även om det kom naturligt så ville hon kräkas över det glättiga sättet. Hon sjönk ner i Elias knä.
Bild

Användarvisningsbild
Blackfoot
Webbplatsadministratör
Inlägg: 42
Blev medlem: lör 29 sep 2018, 16:50

Re: Ringön unz unz!

Inlägg av Blackfoot » tor 03 okt 2019, 10:06

Ursula Lima skrev:
ons 02 okt 2019, 16:39

Önskemål:

Jimmie Vittfeldt som kontakt
Beviljat! 😉

Elias Myhre
Inlägg: 13
Blev medlem: sön 29 sep 2019, 10:59

Re: Ringön unz unz!

Inlägg av Elias Myhre » tor 03 okt 2019, 14:55

Ett ögonkasst växlas med Elin, rycker lätt på axlarna åt hennes roade min. Artighet kunde väl knappast skada eller? Började han bli för gammal för sånt här? Nåja… det var inte värre än att han kunde spela sig förbi det om det skulle komma några frågor som skulle bli lite för obekväma. Medan Elin för samtalet med de båda männen lyssnar han, iakttar med försiktighet och när han får Elin i sitt knä flinar han upp sådär fånigt förälskat som en del män kunde göra när de just fått bekräftat att de faktiskt hade en tjej.”Åh, tillräckligt många gånger för att vara säker på att jag har en tjej ja ” Ler han mot henne, blinkar till lite, att spela förälskad var inte svårt och han tror nog att han är rätt så övertygande.

Han lägger armen om hennes midja och lutar armbågen mot bordet, dricker ur sin flaska med öl” Så… den här stan är så liten menar du att man känner igen alla som kommer och går på en klubb som den här? Intressant! ” Medan han talar så tystnar sorlet med ens när den unge mannen och hans entoruage kommer in. Elias blick glider dit och nu tittar han öppet, döljer inte sitt intresse och nyfikenheten syns i hans blick när han slutligen ser tillbaka mot Roger och Conny” Och om det är så… då vet ni förstås vilka de där är?” ”Han pekar lätt med sin ölflaska åt sällskapets håll medan han betraktar Conny och Rogers reaktioner. Han kände inte igen den man som verkade vara gruppens ledare men kanske hade Elin koll, han lägger utseende på minnet för att ta upp det med henne senare. Synd att de inte slog sig ner i närheten så att det kunde finnas en chans att avlyssna dem” Vilka fler kändisar hittar man här då? Ja… jag har bara varit här någon gång förut tidigare, är inte från stan.. ” Fortsätter han i lättsam ton som om samtalet inte alls var så allvarligt och han inte alls förstod att frågan kanske kunde väcka misstankar. Han spelade blond och blåögd helt enkelt även fast hans hår var mörkbrunt och ögonfärgen grön.

Användarvisningsbild
Conny Wickström
Inlägg: 12
Blev medlem: tis 06 nov 2018, 10:42

Re: Ringön unz unz!

Inlägg av Conny Wickström » fre 04 okt 2019, 08:45

Conny förvånades över hennes fråga. Om hon inte visste vem Lucio Lima var så kunde hon inte vara härifrån. Han sneglade mot gänget igen medan han ignorerade kommentaren om hans ålder. Han höll sin röst hög nog för att hon skulle höra honom men låg nog för att ingen annan skulle göra det.

"Det där är yngste sonen i Limafamiljen." En obehaglig känsla gick genom kroppen på honom när han tänkte på gången då han behövt gå till Limafamiljen för att låna pengarna som han när som helst skulle krävas in på. Två hundra tusen för att hålla ihop företaget tills att kontraktet med kommunen gick igenom. Det som nu såg ut att glida honom ur händerna. "De är obehagliga typer de där", sade han drack. "Det finns många små gäng på hisingen. Men, ingen ger sig på Lima. Det sägs att de..." Han stannade upp. Visste hur man behandlade folk som golade häromkring. Han såg röken från Lucios joint stiga mot taket. Bet ihop tänderna, slängde en blick på utgången. Det började bli dags att dra." Det sägs att de stoppade in en råtta i munnen på en som tjallat på dem en gång. De tejpade för munnen och lät råttan hitta en ny väg ut." Han svepte sin öl. "De tar över de mindre gängen och får dem att arbeta för dem istället. Jag skulle akta mig för att fråga runt om dem om jag var du."
Bild

Användarvisningsbild
Conny Wickström
Inlägg: 12
Blev medlem: tis 06 nov 2018, 10:42

Re: Ringön unz unz!

Inlägg av Conny Wickström » sön 06 okt 2019, 21:03

Conny drack upp sin öl. Han hade gått till just det här stället eftersom att han trodde att Limafamiljen inte höll till här. Hemma vågade han knappt vara på kvällarna längre. Att sitta där och häcka och reagera på minsta lilla ljud. Nej, då var det bättre att vara ute och röra på sig. Om bara kontraktet kunde gå i lås någon gång.

Han sneglade bort på Lucio. Kände hur nerverna började spela och fick hans händer att darra. Han ställde ner ölen på bordet och nickade åt paret. "Tack för ölen. J–jag måste ge mig iväg nu. Tidig morgon imorgon", sade han och log ett leende som han förstod inte såg genuint ut. Han visste att hans ansikte var lätt att läsa – och han avskydde det. "Kom nu, Roger."

Han ställde sig upp och drog upp kragen på sin jacka så att den skymde i alla fall en bit av ansiktet, samtidigt som han höll ryggen mot Lucio och gänget. Han vände sig till paret igen.

"Frågor är farliga saker. Speciellt häromkring. God kväll."

_
Önskemål
Conny är skyldig Limafamiljen 200 000kr
Bild

Användarvisningsbild
Blackfoot
Webbplatsadministratör
Inlägg: 42
Blev medlem: lör 29 sep 2018, 16:50

Re: Ringön unz unz!

Inlägg av Blackfoot » sön 06 okt 2019, 21:12

Conny Wickström skrev:
sön 06 okt 2019, 21:03
Önskemål
Conny är skyldig Limafamiljen 200 000kr Stackars sate.
Ursula Lima har också möjlighet att lägga till detta i sin Bio/Inventory.

Skriv svar