414-kartellen

Här finns alla organisationers officiella sida. Beskriv organisationen och skriv dess namn, bakgrund och syfte, vilka medlemmar den har, dess regler samt annan information som ni önskar visa.
Användarvisningsbild
Dracul
Webbplatsadministratör
Inlägg: 17
Blev medlem: lör 29 sep 2018, 14:50

414-kartellen

Inlägg av Dracul » sön 14 okt 2018, 12:49

Bild

414-KARTELLENInfo
Antal medlemmar: 6 st
Territorium: Sydvästra Göteborg
Illegala verksamheter: Cannabisodling och försäljning
Viktiga platser: Krilles lägenhet
Anknytningar och relationer: Odlar sin egen cannabis. Har ett lager i "Krilles" lägenhet. Arbetar så gott det går utan att få MC-klubbarna på sig. Är inte bundna till något annat gäng.
Kännetecken: Festar gärna. Syns ofta i festsammanhang och då ofta i centrum av uppmärksamheten.

Medlemmar och ranger:
LEDARE: Kimmo Karjalainen
ODLINGSANSVARIG: Tobias Klint
SÄKERHETSANSVARIG: Fredrik "Fidde" Danielsson
MUSKLER: Roger Fors
SÄLJARE: Vladi
SÄLJARE: Jimmie Vittfeldt
PRAKTIKANT: Vladis lillasyster Ludmila "Ludde" (14 år, ej med på bild)

PC-medlemmar
-


Bakgrund
De flesta av medlemmarna har känt varandra sedan barnsben, förutom Roger och Jimmie som kommit in senare. 414-kartellen, som de själva kallar sig, är mer av ett kompisgäng som tröttnat på nio-till-fem-jobb innan de ens skaffat något. När de orkar går de på gym, men oftast skiter de i det. De odlar bra med cannabis i olika lägenheter runt om i området. Tobias Klint har jobbat två år inom park- och naturförvaltningen och är på de grunderna deras självklara odlingsexpert. Med Youtube och internets hjälp har de fått igång en bra rutin och producerar mer än vad de etablerade gängen skulle vara okej med - om de kände till det.

Vad de saknar i intelligens väger de upp med kämpaglöd och muskelkraft. De är uppvuxna i området, kan varenda gata och genväg och känner de flesta värda att känna. Vladis lillasyster Ludde sköter den del av försäljningen som sker i skolor, i Slottskogen och på lekplatser. Gänget tvekar inte inför att använda våld om du skulle få för dig att börja sälja i deras område.