[Mord till salu] Familjen Števnik

Krigsförklaringar, territoriella anspråk, reklam, rykten, affärsförfrågningar och övriga tillkännagivanden m.m skrivs här. Allt som skrivs här betraktas som allmän IC information och kan således användas av alla spelare. Det är det snabbaste stället att nå ut med information till allmänheten. Men var försiktig – rätt information i fel händer kan kosta dig dyrt.
Användarvisningsbild
Dracul
Webbplatsadministratör
Inlägg: 17
Blev medlem: lör 29 sep 2018, 14:50

[Mord till salu] Familjen Števnik

Inlägg av Dracul » mån 15 okt 2018, 07:54


FAMILJEN ŠTEVNIK

BildDin nya flammas pappa "var inte så skön som han först verkade", och nu vill du ha bort honom?

Du råkade snorta upp allt koks du förväntades sälja och nu har du tio arga MC-knuttar efter dig?

Du har satt dig i skiten på annat sätt och nu huttrar du under ditt täcke och
"önskar att allt bara kunde bli som det var förut"?FAMILJEN ŠTEVNIK TAR HAND OM DET!

Familjen Števnik erbjuder allehanda tjänster gällande nedtagning och undanröjning av oönskade personer. Deras breda militära kompetens och multifysiologiska förutsättningar gör att de kan komma åt där ingen annan ens skulle besvära sig med att försöka leta. Låt dig inte luras av ålderskillnaden i familjen – de har alla sitt specialistområde.

Prickskyttegevär, granater, pilbågar, armborst, nervgasfyllda heliumballonger, cyanidspetsad ansiktsfärg eller dynamit i husdjur – You name it! Familjen Števnik är konstnärer. Men de kostar därefter.

Beroende på komplexiteten i uppdraget, samt vilka verktyg som kommer att behövas börjar priserna på 250 000 kr och uppåt. Deras uppsättning av konstnärsmaterial är näst intill oändlig och de är väldigt innovativa.


***

För att använda Familjen Števniks tjänster, skriver du ett inlägg där du kontaktar dem. Personalen kommer då att spela en representant för Familjen Števnik. Accepterar representanten uppdraget och du har pengarna som krävs (betalas alltid i förhand) så får du, beroende på komplexiteten tillgång till medlemmar i Familjen Števnik och en arsenal av verktyg/vapen osv som personalen väljer. Vad det i praktiken innebär är att du har möjligheten att i ett inlägg (uppdraget) spela som den/de medlemmarna i Familjen Števnik och utföra uppdraget. Obs! De vapen/verktyg som görs tillgängliga, och familjen i sig, får endast användas för det uppdrag som avtalet gäller.

Familjen Števnik har aldrig misslyckats med ett uppdrag hittils så chansen är god att de kommer att lyckas även med ditt. De dyker upp på platsen från ingenstans och försvinner lika spårlöst.

Från den stund att Familjen Števnik har godkänt ditt uppdrag och fått pengarna har du en vecka på dig att använda dem. Efter att den veckan har gått ligger de lågt, oavsett om du använt dem eller ej, i ytterligare en vecka innan de kan användas igen. Skulle du köpa deras tjänster men inte använda dem innan första veckan är slut får du anställa dem igen när de är tillbaka från sitt gömställe – och betala på nytt.