Spelfunktioner

 • Kategori
  Trådar
  Inlägg
  Senaste inlägget
 • Rykten på gatan
  Krigsförklaringar, territoriella anspråk, reklam, rykten, affärsförfrågningar och övriga tillkännagivanden m.m skrivs här. Allt som skrivs här betraktas som allmän IC information och kan således användas av alla spelare. Det är det snabbaste stället att nå ut med information till allmänheten. Men var försiktig – rätt information i fel händer kan kosta dig dyrt.
  4 Trådar
  4 Inlägg
  Senaste inlägget Limafamiljen rekryterar
  avUrsula Lima Gå till det senaste inlägget
  ons 26 feb 2020, 16:07
 • Fastighetskontoret
  Alla fastigheter måste registreras på Fastighetskontoret. Döp inlägget till namnet på din fastighet och länka till inlägget där din fastighet finns kodad. Invänta sedan ett godkännande från admin.
  2 Trådar
  4 Inlägg
  Senaste inlägget Re: Hisingens Kemtvätt
  avBlackfoot Gå till det senaste inlägget
  mån 30 sep 2019, 00:10
 • Organisationer
  Alla organisationer/gäng i spelet (NPC-organisationer och spelarorganisationer) bör ha en officiell sida här. Det gör det övergripligt och enkelt att hitta en organisation att gå med i eller interagera med. Beskriv organisationen/gänget du skapat och skriv dess namn, bakgrund och syfte, vilka medlemmar den har, dess regler samt annan information som du vill visa. OBS! Det är helt okej att lägga till din organisation här innan den godkänts som en formell organisation av en moderator.
  4 Trådar
  4 Inlägg
  Senaste inlägget Tavarashi (aka. Tоварищи)
  avSputnik Gå till det senaste inlägget
  lör 04 jul 2020, 23:10
 • Starta en formell organisation
  När din organisation har minst tre spelare som medlemmar kan du ansöka om att göra den till en "formell organisation". Vad det innebär är helt enkelt att organisationen får: 1) en egen grupp på forumet; 2) en för gruppen gemensam färg på medlemmarnas namn och 3) ett eget hemligt forum för intern kommunikation.
  0 Trådar
  0 Inlägg
  Inga inlägg
   
 • Polisregistrering
  Vill du spela som polis? Registrera dig här och invänta validering. Efter valideringen får du tillgång till det dolda forumet "Poliskontoret" för intern polisiär kommunikation. Du får även de startföremål som alla poliser startar med och kan addera dem till din biografi innan du börjar spela.
  1 Trådar
  1 Inlägg
  Senaste inlägget Info för dig som vill spela s…
  avBlackfoot Gå till det senaste inlägget
  lör 29 feb 2020, 10:47