Göteborg

 • Kategori
  Trådar
  Inlägg
  Senaste inlägget
 • Centrum
  Nöjesliv, nattklubbar och kokain. Fylleslagsmål, skjutningar och rån. Och Avenyn - gatan som aldrig sover. Centrum är, som de centrala delarna av en stad alltid är, dyrt och pråligt. Här anmäls fler våldsbrott varje år än i någon annan stadsdel. Det är här du finner de stora hotellen, klubbarna och restaurangerna. Centralstationen och Femmans varuhus. Det är hit Göteborgs alla vägar leder. Här görs de riktigt stora pengarna.
  2 Trådar
  2 Inlägg
  Senaste inlägget Oasen (Blood Hogs MC)
  av Dracul Gå till det senaste inlägget
  fre 12 okt 2018, 11:17
 • Hisingen
  Sveriges tredje största ö. Det tar bara ett par minuter att köra över bron men för många människor på båda sidor kunde ön och fastlandet lika gärna ligga timmar bort. Hisingen har blivit känt för gängkriminalitet och upprepade dödsskjutningar. De många små gäng som på senare tiden har dykt upp har tryckt undan flera etablerade grupperingar. Med låg socioekonoisk standard och hög arbetslöshet är delar av Hisingen som en sandlåda för hungriga ungdjur.
  1 Trådar
  2 Inlägg
  Senaste inlägget Re: Ursula Limas intro
  av Dracul Gå till det senaste inlägget
  lör 20 okt 2018, 19:28
 • Östra Göteborg
  Östra Göteborg täcker ett stort, generellt socioekonomiskt svagt, område. Som det oftast gör finns det klickar av överklass här och där, men de lever ofta oberörda bakom sina murar och larmsystem. Östra Göteborg innehåller några av de absolut mest utsatta områdena i staden. Planerar du att börja en kriminell karriär här så är det bäst att du vet vem du ska hålla dig ur vägen för. Gängen som styr här är kända för sin lättkränkthet och sina oproportionerliga tillrättavisningar.
  1 Trådar
  1 Inlägg
  Senaste inlägget Lojalitet går åt två håll
  av Conny Wickström Gå till det senaste inlägget
  sön 11 nov 2018, 23:22
 • Sydvästra Göteborg
  Här är droghandeln stor. Har många resursstarka områden, vita medelklassungdomar och populärt nattliv. Här finner du en segregering med tydlig uppdelning mellan bl.a hipsters, överklass och förortskids, alla bara en bensträckare ifrån varandra. Här kontrolleras stora delar av droghandeln till penningstarka områden längre söderut.
  3 Trådar
  5 Inlägg
  Senaste inlägget Re: En hund för en hand
  av Dracul Gå till det senaste inlägget
  tis 16 okt 2018, 15:17