Aktuellt datum och tid: tor 25 jul 2024, 05:58

 • Trådar
  Inlägg
  Senaste inlägget
 • Trådar
  Inlägg
  Senaste inlägget
 • Centrum
  Nöjesliv, nattklubbar och kokain. Fylleslagsmål, skjutningar och rån. Och Avenyn - gatan som aldrig sover. Centrum är, som de centrala delarna av en stad alltid är, dyrt och pråligt. Här anmäls fler våldsbrott varje år än i någon annan stadsdel. Det är här du finner de stora hotellen, klubbarna och restaurangerna. Centralstationen och Femmans varuhus. Det är hit Göteborgs alla vägar leder. Här görs de riktigt stora pengarna.
  Bild
  3 Trådar
  4 Inlägg
  Senaste inlägget Re: Elias Myhres intro
  avBlackfoot Gå till det senaste inlägget
  sön 29 sep 2019, 20:20
 • Hisingen
  Sveriges tredje största ö. Det tar bara ett par minuter att köra över bron men för många människor på båda sidor kunde ön och fastlandet lika gärna ligga timmar bort. Hisingen har blivit känt för gängkriminalitet och upprepade dödsskjutningar. De många små gäng som på senare tiden har dykt upp har tryckt undan flera etablerade grupperingar. Med låg socioekonoisk standard och hög arbetslöshet är delar av Hisingen som en sandlåda för hungriga ungdjur.
  Bild
  5 Trådar
  29 Inlägg
  Senaste inlägget Re: Lintas Restaurant och Bar
  avSkuggan Gå till det senaste inlägget
  lör 22 feb 2020, 11:29
 • Östra Göteborg
  Östra Göteborg täcker ett stort, generellt socioekonomiskt svagt, område. Som det oftast gör finns det klickar av överklass här och där, men de lever ofta oberörda bakom sina murar och larmsystem. Östra Göteborg innehåller några av de absolut mest utsatta områdena i staden. Planerar du att börja en kriminell karriär här så är det bäst att du vet vem du ska hålla dig ur vägen för. Gängen som styr här är kända för sin lättkränkthet och sina oproportionerliga tillrättavisningar.
  Bild
  1 Trådar
  2 Inlägg
  Senaste inlägget Re: Lojalitet går åt två håll
  avConny Wickström Gå till det senaste inlägget
  mån 30 sep 2019, 21:10
 • Sydvästra Göteborg
  Här är droghandeln stor. Har många resursstarka områden, vita medelklassungdomar och populärt nattliv. Här finner du en segregering med tydlig uppdelning mellan bl.a hipsters, överklass och förortskids, alla bara en bensträckare ifrån varandra. Här kontrolleras stora delar av droghandeln till penningstarka områden längre söderut.
  Bild
  6 Trådar
  9 Inlägg
  Senaste inlägget Спутни in the house!
  avSputnik Gå till det senaste inlägget
  lör 04 jul 2020, 23:01
 • Karta över Göteborg
  En karta att använda som inspiration samt för att få en överblick över staden och vad som händer var.
  >> Tryck här för att se kartan <<
  1 Trådar
  1 Inlägg
  Senaste inlägget Karta över Göteborg
  avBlackfoot Gå till det senaste inlägget
  fre 21 feb 2020, 14:11
 • Övriga världen
  Eventuella händelser utanför Göteborg får plats här. Skriv [Land] i början av inläggets namn.
  Bild
  0 Trådar
  0 Inlägg
  Inga inlägg
   
 • Rykten på gatan
  Krigsförklaringar, territoriella anspråk, reklam, rykten, affärsförfrågningar och övriga tillkännagivanden m.m skrivs här. Allt som skrivs här betraktas som allmän IC information och kan således användas av alla spelare. Det är det snabbaste stället att nå ut med information till allmänheten. Men var försiktig – rätt information i fel händer kan kosta dig dyrt.
  4 Trådar
  4 Inlägg
  Senaste inlägget Limafamiljen rekryterar
  avUrsula Lima Gå till det senaste inlägget
  ons 26 feb 2020, 16:07
 • Fastighetskontoret
  Alla fastigheter måste registreras på Fastighetskontoret. Döp inlägget till namnet på din fastighet och länka till inlägget där din fastighet finns kodad. Invänta sedan ett godkännande från admin.
  2 Trådar
  4 Inlägg
  Senaste inlägget Re: Hisingens Kemtvätt
  avBlackfoot Gå till det senaste inlägget
  mån 30 sep 2019, 00:10
 • Organisationer
  Alla organisationer/gäng i spelet (NPC-organisationer och spelarorganisationer) bör ha en officiell sida här. Det gör det övergripligt och enkelt att hitta en organisation att gå med i eller interagera med. Beskriv organisationen/gänget du skapat och skriv dess namn, bakgrund och syfte, vilka medlemmar den har, dess regler samt annan information som du vill visa. OBS! Det är helt okej att lägga till din organisation här innan den godkänts som en formell organisation av en moderator.
  4 Trådar
  4 Inlägg
  Senaste inlägget Tavarashi (aka. Tоварищи)
  avSputnik Gå till det senaste inlägget
  lör 04 jul 2020, 23:10
 • Starta en formell organisation
  När din organisation har minst tre spelare som medlemmar kan du ansöka om att göra den till en "formell organisation". Vad det innebär är helt enkelt att organisationen får: 1) en egen grupp på forumet; 2) en för gruppen gemensam färg på medlemmarnas namn och 3) ett eget hemligt forum för intern kommunikation.
  0 Trådar
  0 Inlägg
  Inga inlägg
   
 • Polisregistrering
  Vill du spela som polis? Registrera dig här och invänta validering. Efter valideringen får du tillgång till det dolda forumet "Poliskontoret" för intern polisiär kommunikation. Du får även de startföremål som alla poliser startar med och kan addera dem till din biografi innan du börjar spela.
  1 Trådar
  1 Inlägg
  Senaste inlägget Info för dig som vill spela s…
  avBlackfoot Gå till det senaste inlägget
  lör 29 feb 2020, 10:47
 • Domstolen
  Långa korridorer kantade av rättssalar. Sliskiga åklagare och uttråkade advokater. Blir du tagen av polisen hamnar du här. Du har två val: 1) Erkänn dig skyldig och börja avtjäna ditt fängelsestraff, eller 2) Hävda din oskuld och inled en rättegångsprocess.
  Bild
  0 Trådar
  0 Inlägg
  Inga inlägg
   
 • Fängelset
  Döms du som skyldig i domstolen, eller bara vill slippa domstolsprocessen och erkänner dig skyldig, är det här du hamnar. Bara lugn. Innanför dessa taggtrådsbeklädda cementväggar finner du tillräckligt med gäng, droger, våld och maktkamper för att hålla dig sysselsatt hela strafftiden. Så länge du inte åkt in för ett sexualbrott brukar de andra fångarna låta dig vara. Det viktigaste är, som alltid: sköt ditt eget, håll dig ur vägen och visa respekt. Då överlever du säkert ... Men på det sättet tjänar man ju inga pengar! Fängelset är en egen värld – en värld full av möjligheter. De flesta kommer ut starkare än de var innan.
  Bild
  1 Trådar
  3 Inlägg
  Senaste inlägget Re: Den könsstympade laxhanen…
  avBlackfoot Gå till det senaste inlägget
  mån 07 okt 2019, 12:25
 • Överklaga en bedömning
  Anser du att en bedömning har varit orätt? Skriv här, men låt dina argument vara solida som sten. Även eventuella varningar kan överklagas här.
  0 Trådar
  0 Inlägg
  Inga inlägg
   
 • Speldiskussion
  Diskutera spelet O.O.C (out of character).
  0 Trådar
  0 Inlägg
  Inga inlägg
   
 • Generell diskussion
  Diskussion om vad som helst som inte är relaterat till spelet.
  0 Trådar
  0 Inlägg
  Inga inlägg
   
 • Klagomål och Förslag
  Har du förslag gällande sidan? Vänligen skriv dem här. Har du klagomål, skriv dem här också.
  0 Trådar
  0 Inlägg
  Inga inlägg
   
 • Hjälp
  Skriv här ifall du har frågor eller problem.
  0 Trådar
  0 Inlägg
  Inga inlägg
   
 • Feedback
  Önskar du feedback på ditt skrivande av andra spelare länkar du här till det du vill ha feedback på. Beskriv vad det är du undrar. Obs! Denna feedback kan komma från vem som helst och är alltså inte till för att admins eller moderatorer ska ge dig feedback. Vem som helst hjälper vem som helst.
  0 Trådar
  0 Inlägg
  Inga inlägg
   

Logga in  •  Bli medlem

Vilka är online

Totalt 1 användare online: :: 0 registrerade, 0 dolda and 1 gäst (baserat på aktiva användare under de senaste 5 minuterna)
Flest användare online samtidigt: 115, tor 02 maj 2024, 03:31

Statistik

Totalt antal inlägg 138 •Totalt antal trådar 76 •Totalt antal medlemmar 18 •Vår senaste medlem Sputnik